X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

76.bölüm

Şehrazat, Onur’u affecek mi?

Karnındaki bebeğinin kalp atışı duran Bennu acil doğuma alınır. Bir süredir ayrı yaşayan Onur ve Şehrazat, büyük sıkıntılar geçiren Bennu ve Kerem’in yanında karşı karşıya gelirler. Nadide, Ahu’nun polis tarafından basıldığını Burhan’dan saklamaya çalışır. Utanç içindeki Ahu’nun annesi, Nadide’den af ve yardım dilemeye koşar. Hapisten çıktıktan sonra eski yuvasına dönen Füsun buruk bir sevinç yaşamaktadır. Babasının başına gelenlerden nihayet haberdar olan Sezen büyük bir yıkım içindedir. Eda işlediği cinayete tanık olan inşaat işçisinin tehdidi altındadır. Onur, Binyapı’yı kurtarmanın çarelerini aramaktadır. Bennu’nun yaşadığı acıya tanık olan Şehrazat kendi hayatıyla ilgili önemli bir karar alır.
Bennu bebeğini kucağına alabilecek mi? Şehrazat, Onur’u affedecek mi? Sezen abisi Kerem’i ne için suçlayacak? Özgürlüğüne kavuşan Füsun ne için üzülecek?

BÖLÜMLER