X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

81.bölüm

Şehrazat’ın sırrı ortaya çıkıyor

Şehrazat’ın sırrı ortaya çıkıyor, ardından da herkes birbirini suçluyor. Kerem’den Şehrazat ve Onur’un sırrını öğrenen Eda, Nadide’nin kapısına dayanır. Eda’nın anlattıkları Nadide ve Burhan’ı birbirine düşürür. Otelde Kerem’i basmaya niyetlenen Bennu, yeni bir rezalete neden olur. Krizleri giderek artan Bennu, alkol tedavisi için bir kliniğe yatmaya razı olur. Suçluluk içinde kıvranan Kerem, Eda’yı hayatından çekilmesi için sert bir şekilde uyarır. Burak ve Melek’in yeniden yakınlaşması Mert’i çok rahatsız eder. Ali Kemal, Ahu’dan boşanma sevincini yaşarken, Füsun evdeki gerilimden dolayı çok tedirgindir. Şehrazat ve çocuklar Firdevs’in eve dönmesi için Onur’a baskı yaparlar. Eda konusunda Şehrazat’ı uyarmak için Burhan’ı ikna edemeyen Nadide harekete geçer.
Şehrazat büyük sırrının ortaya çıktığını öğrenecek mi? Bennu’yu klinikte bekleyen tehlike ne? Kerem, Eda’dan kurtulabilecek mi? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

BÖLÜMLER