X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

84.bölüm

Onur sorguda, Kerem yoğun bakımda

Kurşunlara hedef olan Kerem ölüm kalım savaşı veriyor. Onur işlemediği bir suç nedeniyle emniyetteki sorgusunda ter dökmektedir. Herkes yoğun bakımda yatan Kerem’in hayata dönmesini beklemektedir. Onur’un aklanması Kerem’in hayata dönmesine ve Eda’yla ilişkisini itiraf etmesine bağlıdır. Kerem’in Eda’nın evinde unuttuğu kol düğmeleri Bennu’ya yeni bir hayal kırıklığı ve kriz yaşatır. Kendine oğlu Kaan’la yeni bir hayat kurmaya çalışan Şehrazat bir mimarlık ofisinde işe başlar. Burhan, unutkanlıkları ve asabiyeti nedeniyle evde huzursuzluk yaratan Nadide’ye söz geçirememektedir. Yeni ticari girişimleriyle kendine güveni gelen Ali Kemal, Füsun’a büyük bir sürpriz yapar. Şehrazat’ın Onur’dan boşanmak için açtığı dava sonuçlanır.
Kerem hayata dönecek mi? Onur cinayet suçlamasından aklanabilecek mi? Polis Eda’yı yakalayacak mı? Şehrazat, Onur’dan boşanacak mı? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

BÖLÜMLER