X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

85.bölüm

Şehrazat yeni bir teklifle karşı karşıya

Şehrazat hayatını tamamen değiştirecek yeni bir teklifle karşı karşıya kalıyor. Şehrazat, kurmaya çalıştığı yeni hayatında ve oğlu Kaan’la ilişkisinde büyük zorluklar yaşamaktadır. Şehrazat’ı tekrar kazanamayacağını düşünen Onur, özel hayatında tamamen dağıtmaya başlar. Hem Bennu ile hem de Onur’la ilişkisini düzeltemeyen Kerem, suçluluk içinde kıvranmaktadır. Eda sürekli kimlik değiştirerek polisten kaçmaktadır. Bennu af dilemek için gittiği Onur’un evinden gözyaşları içinde ayrılır. Burhan, hastalık belirtileri giderek artan Nadide’yi ameliyat olma konusunda ikna edememektedir. Ali Kemal ve Gani her geçen gün kumar batağına saplanırlar. Şehrazat hayatını tamamen değiştirecek yeni bir teklifle karşı karşıya kalır.
Onur, Kerem’e ne teklif edecek? Şehrazat’ı yeni ofisinde ziyaret eden kim? Burhan, Nadide’yi ameliyat olması için ikna edebilecek mi? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

BÖLÜMLER