X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

87.bölüm

Şehrazat, Engin’le evlilik yolunda

Şehrazat, Engin’le evlilik yolunda ilk adımları atıyor.
Kerem’le ilişkisi çıkmaza giren Bennu son çareyi intiharda bulur. Şehrazat ve Engin evlilik öncesinde çocuklarını birbirlerine yakınlaştırmaya çalışırlar. Onur’u özleyen Kaan, Şehrazat’ın Engin’le evlilik kararına tepki gösterir. Nadide’nin gözlerini açmasını bekleyen Burhan hastanede sabah - akşam nöbet tutmaktadır. Burhan ve Nadide hastanede kendi dertlerine düşmüşken, Ali Kemal ve Gani kumar borcu nedeniyle tehdit altındadır. Her çırpınışında biraz daha dibe batan Eda iyice köşeye sıkışır. Engin’in eski karısı Şehrazat’ın varlığından rahatsız olur. Şehrazat ve Kaan’ın özlemine dayanamayan Onur sürpriz bir adım atar.
Onur, Şehrazat’ın evlilik kararına ne tepki gösterecek? Kerem, Onur’dan ne isteyecek? Polis, Eda’yı yakalayacak mı? Ali Kemal’in kumar borcunu ödemek için bulduğu çözüm ne? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

BÖLÜMLER