X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Bir Umut Yeter 2. Bölüm

Bir Umut Yeter son bölümde yıllar sonra fark edilen gerçek Yılmaz ve Elif'in hayatında her şeyi alt üst edecek! Ancak öte yandan yıllardır evlat acısı çeken Derya'nın durumu da Yılmaz'ı hayati bir karar almaya zorlayacak! Ancak Yılmaz bunu nasıl başaracak?

Yılmaz, Derya'ya her şeyi anlatmaya karar verir ancak bunu açıktan yapmaz. Önce ona oğlunun yaşadığına ve sağlıklı olduğuna dair bir not gönderir. Derya için bu not bütün umutlarını yeniden yeşertecek kadar değerlidir. Yılmaz, bir yandan Umut'u geröek annesi Derya'dan ayırmış olmanın üzüntüsünü yaşar. Ancak diğer yanda da Elif vardır... Elif'i hayat döndüren tek şey Umut olmuştur. Bu saatten sonra Umut'un yokluğunu hiç bir şekilde kaldıramayacak olan Elif, Yılmaz'a da bunun sinyallerini verir. Yılmaz iki arada kalır. Ancak hayat sürekli Derya'yı Yılmaz'ın karşısına çıkaracak tesadüflerle doludur. Peki bu işin sonu nereye varacak? Yılmaz her şeyi bir kenara bırakıp, Umut'u Derya'ya verecek mi yoksa yıllardır yaptığı gibi susmak zorunda mı kalacak?

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR