X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Bir Umut Yeter 5. Bölüm

Oğlunun hayatta olduğunu öğrenen Derya, hiç beklemediği bu habere çok sevinirken bir yandan da Kenan’ın mektubu kendinden saklamış olmasını sorgulamaktadır. Ev halkı Yılmaz’ın yazdığı isimsiz mektup olayının ortaya çıkmasıyla dağılan Derya’yı sakinleştirmeye çalışsalar da Derya, Kenan’a olan öfkesini içinde tutamaz. Baba kızın arası açılırken Dilek ise bu gelişmeden son derece mutludur.

Yılmaz Derya’nın kaybettiği oğluna olan özlemine yakından şahit oldukça Elif’le 5 yıl önce verdikleri kararın ne denli yanlış olduğunu iyice anlar. Elif’in Umut’un kendi çocukları olduğu ve asla Derya’ya gerçeklerin anlatılmasını istemediği konusundaki telkinlerine rağmen Derya’ya gidip bütün gerçekleri anlatmaya karar verir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR