X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

10.Bölüm

Bahri’nin eski sevgilisi Belma (Özlem Tekin- konuk oyuncu) mahalleye geliyor ve Bahri’ye takıyor. Tabii ardın da ortalık karışıyor!

Mehpare Hanım kendince haklıdır. Bir anne olarak oğlunun iyiliğini ister; bu iyilik, gelinine gözdağı vermek için oğlunun eski kız arkadaşını işin içerisine sokmak olsa bile. Belma, mahalleye gelir ve Bahri’ye takar. Kick Boks hocası, gözü kara, inatçı, hafif de çatlak Belma, bütün mahalleyi karıştırır. Bahri, tehlikenin farkında değildir ve Filiz’e bahsetmez. Ancak saklamaya çalıştığı şey büyür ve idare edilmesi gereken koca bir yalana dönüşür. Bahri durumu toparlamak için türlü numaralara girer. Adem de kardeşine yardım etmek ister ama kendi yardım edilecek hale düşer ve başına gelmeyen kalmaz. Kocasına sonsuz güvenen Filiz, acaba bütün bu dolapları öğrenecek mi? Belma, Bahri’nin başına ne çoraplar örecek? Oyunu kurup seyreden Mehpare Hanım olanlara ne tepki verecek?

BÖLÜMLER