X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

13.Bölüm

Adem'in Zeyno'ya sonunda "seni seviyorum" demesiyle birlikte ortalık şenlenir. Adem ile Zeyno'nun da evlendikten sonra Mehpare'nin yanında yaşamaya başlamasıyla, evde artık iki gelin bir kaynana vardır. Adem ve Zeyno'nun odalarına yerleşmesiyle, Filiz ve Bahri'nin nerede yatacağı sorunu evde telaşa yol açar.

Bahri, yaşadığı çok sürpriz bir olay sonucunda taksiciliği bırakmaya karar verir. Filiz'in iş bulma çabaları da hüsranla sonuçlanınca, Adem'in önerisiyle ailece iş yapma kararı alırlar. Ancak bunun için yeterli sermayeleri yoktur. Marangozhaneyi, beyaz eşya dükkanına çevirmek için Bahri'nin aklına çok enteresan bir fikir gelir.

BÖLÜMLER