X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

15.Bölüm

Bediroğlu Ailesi, Yetenek Yarışması’na İsmail ve yengelerinin katılmasına karar veriyor. Ve, İsmail ile yengeleri jürinin karşısına çıkıyor.
 
Aile arasındaki elemelerin ardından, Yetenek Yarışması'na evin en küçüğü İsmail ve iki yengesiyle katılmaya karar veren Bediroğlu Ailesi, canlı yayına son dakikada yetişir. İsmail'in performansının ardından yarışma jürisinin yorumlarına Filiz ve Zeyno daha fazla dayanamayınca ortalık karışır. Seyircilerin arasındaki Mehpare de jüriye tepki gösterince, Yetenek Yarışması defteri curcuna ile kapanır.  Marangozhanenin yerine yeni dükkan açacak parayı bulma ümitleri kalmayan aile, elele vererek kafe açmaya karar verirler. Ancak kafeyi açabilmek için küs oldukları amcalarının Hopa'dan İstanbul'a gelip imza atması gerekmektedir. Keçi gibi inatçı amcalarını ikna etmek hiç de kolay olmayacaktır. Filiz, Bahri ve Adem kafeyi açmanın yollarını ararken Zeyno, babaannesinin hastalığı yüzünden İzmir'e gitmek zorunda kalır.

BÖLÜMLER