X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Bodrum Masalı 21.Bölüm

Geçmişini araştırmaya başlayan Aslı, ilk iş olarak babası bildiği Asım ile yüzleşmek ister. Fırtınalı bir havada tekneyle açılan Asım'dan haber alınamaz ve Aslı kafasındaki sorularla birlikte gelişini merakla beklemeye başlar. Asım ise yıllardır sakladığı gerçeklerle kayıplara karışır. Aslı ile Asım'ın yüzleşmesinde hangi sırlar ortaya çıkacak?

Herkese iyilik yapmaya başlayan Uzay ise Aslı'yı sevmesine rağmen eski haline döner. İlk hedefi Kelebek ile Ateş'i rahatsız etmek olan Uzay, kollarını sıvar ve ilk hamlesini yapar. Yaşadıklarını hazmedemeyen Alara, intikam almaya karar verir. Evren'in, Cavit'in kasasından çaldığı hard disk yine herkesin hayatını değiştirecektir. Ergüven Ailesi'nin borçlarını ödeyemediği için yaşadıkları eve el konulması, tüm aile için yeni bir başlangıç olur. Üstelik bu sefer tanımadıkları bir düşmanla karşı karşıyadırlar.

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Bodrum Masalı'nın yönetmeni Mehmet Ada Öztekin'dir

FRAGMANLAR