X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Bodrum Masalı 24. Bölüm

Aslı ise Ateş’in gönlünü almak için yeni yollar dener. Uzay, Aslı’nın ailesinin peşine düşmesiyle yolu Süha ile kesişir. Süha’nın bunu öğrenmesi, yeni kapıların açılmasına yol açacaktır. Aslı, ailesi hakkındaki ipuçlarını takip ederek gerçekleri öğrenmenin peşine düşmeye devam eder.

Bora’nın hayatlarına müdahale etmesinden rahatsız olan Ateş, karşısına çıkmaya kazırlanır. Kelebek’in de yanında yer almak istemesi, ikili için bir yol ayrımı olur. Ateş, artık Kelebek’e güvenememektedir. Bora’nın karşısına dikilen Ateş, her şeyin hesabını sorabilecek midir? Ateş ile Ferdi’nin gizli planı ne olacak?

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Uzay'ın annesi vefat etmiştir

FRAGMANLAR