X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Bodrum Masalı 25.Bölüm

Ailesini aramak için Uzay ile birlikte Kos’a giden Aslı, yeni bilgiler öğrenir. İpuçlarını takip ederek babasının izini sürmeye çalışan Aslı, bunu Faryalı ile paylaşır. Duydukları karşısında büyük bir şok yaşayan Faryalı için eski defterler bir kez daha açılır. Aslı’nın babasını araması, Faryalı’yı nasıl etkileyecek? Faryalı, bildiği gerçekleri Aslı’ya söyleyebilecek mi? Bunca yıldır bir arada olan Faryalı ve Aslı, gerçekler karşısında ne yapacak?

Bora’nın tüm Ergüven Ailesi önünde yaptıklarını itiraf etmesi, herkes tarafından şok ile karşılanır. Evren’in her şeyini kaybetme nedeni olarak gördüğü Bora’ya karşı kontrolünü kaybeder ve onu öldürmeye kalkışır. Faryalı’nın durdurduğu Evren, yeni bir plan yapmak için kollarını sıvar.

Yıldız, atlattığı badirelerden sonra mutluluğu eski günlerinde olduğu gibi Faryalı ile bulur. Faryalı, Yıldız’ın çocuklarıyla bu durumu paylaşmasını isterken, Aslı’nın öğrendiği gerçekler her şeyin seyrini değiştirir. Ateş ve Su’nun onayını isteyen Faryalı’yı zor günler beklemektedir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Alara, Ateş için Paris'teki eğitiminden vazgeçmiştir

FRAGMANLAR