X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Bodrum Masalı 27. Bölüm

Aslı ile Uzay’ın Kos’ta öğrendiği bilgiler, Faryalı’yı derin düşüncelere iter. Aslı’nın kendi kızı olduğunu anlayan Faryalı, daha fazla bu gizli gerçeği saklamak istemez. Kelebek ile Ateş’in de tanık olduğu büyük buluşma gerçekleşir. Faryalı’nın itirafı, Aslı’yı büyük bir acıya iter. Yıllardır bir arada olan Aslı ile Faryalı’nın bu durumu kabullenmesi kolay olmayacaktır.

Maya, Bodrum’a gelir ve ilk durağı Yıldızlı Otel olur. Yıldız’ın da öğrendiği bu gerçek, onun için her şeyi daha karmaşık bir hale getirir. Faryalı ile yaşadıkları aşk, bu durumdan nasıl etkilenecek? Maya’nın, Faryalı ve Yıldız ile yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak?

Maya’nın Bodrum’a gelmesini sağlayan Bora, hedefine hızla ilerlemektedir. Herkesin mutluluğu için Faryalı’nın Bodrum’dan gitmesini isteyen Bora, amacına ulaşabilecek mi?

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Aslı, vişne reçelleri yapıp satmaktadır

FRAGMANLAR