X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Bodrum Masalı 30. Bölüm

Ailesini bulduktan sonra huzurlu günler geçiren Aslı’nın keyfi, Ateş ile Lal’i birlikte görünce kaçar. Ateş’e duyduğu güvenin yıkıldığını hisseden Aslı, ilişkisi için bir karar almak zorundadır. Maya’nın Atina’ya davet ettiği Aslı, hayatına yön verecek bir plan yapmaya karar verir. Bu sırada kendisini affettirmeye çalışan Ateş, Aslı’nın gönlünü alabilmek için büyük bir plan yapar.

Cenk’in kendisini aldatmasından sonra güven sorunu yaşayan Su, Kelebek ile yenden aşkı tatmıştı. Ağabeyi Ateş ile Lal’in öpüşmesi herkesi derinden etkilerken, Su’nun güven sorunu yine ortaya çıkar. Kelebek’e karşı koşulsuz güven duymak isteyen Su, ortaya çıkan gizemli kız yüzünden yeni bir problemle karşı karşıya kalır.

Faryalı’yı Bodrum’dan göndermeye çalışan Bora, harekete geçmeye karar verir. Yıldız ile Faryalı’nın ilişkisinin kötü gittiğini bilen Bora, bunu kullanmaya hazırlanır. Gözde ise herkesten sakladığı sırrı devam ettirirken, yeni bir plan hazırlığına girişir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Ateş'in örnek aldığı yüzücü Micheal Phelps'tir

FRAGMANLAR