X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Bodrum Masalı 32. Bölüm

Ateş’in evlenme teklifi karşısında şaşkına dönen Aslı, karar vermek için zorlanır. Ateş’i affeden Aslı, Lal gerçeğini öğrenir. Kelebek ile Su da bu tekliften etkilenirler. Kelebek’in de Su için bir planı vardır; fakat önünde Ateş engeli durur.

Maya’nın gelişiyle, yıllar sonra tattığı mutluluk yarım kalan Yıldız üzgündür. Yıldız’ın bu hali karşısında durumu düzeltmeye çalışan Faryalı, herkesin bir araya geleceği bir yemek organize eder. Yıldız ile Maya’nın ilk kez karşı karşıya geldiği masada, tüm eski defterler açılır. Faryalı, büyük bir ikileme düşer. Yıldız ile güzel giden ilişkisini kurtarmak isterken, Maya ve Aslı ile kaçırdığı aile saadetini de yeniden yaşamak ister.

Bu noktada Bora ile Faryalı yüzleşirler. Bora, Faryalı’nın her iki kadına da olan ilgisinden rahatsızdır. Faryalı da Bora’nın, Maya ve Yıldız etrafında dolaşmasından rahatsızlık duymaktadır. İkili arasındaki hesaplaşma, üstü kapanmış olayları tekrar gün yüzüne çıkarır.

Öte yandan Bora, Evren’e bir ders verme niyetindedir. Önce Gözde tarafından terk edilen Evren, Bora karşısında büyük bir sınav vermektedir. Kaçırılan Evren, kendisini kurtarabilmek için büyük mücadele verirken, oğlu Ateş de peşine düşer.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Ateş ile Aslı, portakal bahçelerinde tanışmışlardır

FRAGMANLAR