X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Bodrum Masalı 39. Bölüm

Gözde’nin kendisine ihanet ettiğini öğrenen Bora, Evren ve ondan alacağı intikam için kararlıdır. Bora’nın annesinin cenazesini gizlice düzenlediğini öğrenen Evren, hemen harekete geçer ve durumu polislere bildirir. Her yerde aranmaya başlanan Bora’nın yardımına, düşman bellediği Faryalı koşar. Bora ve Lal’in kaçması için yardım etmeye hazır olan Faryalı ve gençler, kendilerini kedi-fare oyununun içinde bulurlar.

Yaşadıkları porblemleri unutup, yeni bir sayfa açmaya karar veren Aslı-Ateş ve Su-Kelebek, her şeyin düzelmesi için yeni bir adım atmaya hazırdırlar. Evren’e karşı yapılan plana dahil olan gençlere Uzay da katılır ve yeni bir mücadele başlar.

Haydar Efe’nin, satacağı arsanın önüne geçmek isteyen Faryalı ve gençlere, Uzay’dan muhteşem bir fikir gelir. Uzay, Haydar Efe’nin aklını kaçırdığını ve bu yüzden satışın mümkün olamayacağı yalanının işe yarayacağını düşünür. Haydar Efe’yi ikna etmek o kadar kolay olmaz ve Ateş ile Uzay’ı zor bir görev beklemektedir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Alara, Ateş için Paris'teki eğitiminden vazgeçmiştir

FRAGMANLAR