X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

21.Bölüm

Feride’nin konağı satıp, kan parasının ödenmesi sonrasında, Kamran özgürlüğüne kavuşuyor.

Kamran hapishanede, ailesi evde, zor ve sıkıntılı zamanlar yaşar. Herkesin umutlarının tükendiği bir anda, konağa bir alıcı çıkar. Azelya... Konağı satın alan bu genç kadının, Kamran'la ilgili planlarını henüz kimse bilmez.

Selim'in babalığı Levend, zindanda Kamran'ı bıçaklayarak öldürmek ister. Selim'in ölümünden onu sorumlu tutar.

Neriman’ın şantajının önüne geçmek için Seyfettin Bey, Neriman'a evlenme teklif eder. Tek amacı Feride ve Kamran’ın mutluluklarının bozulmamasıdır. Bu tekliften kimsenin haberi olmaz. Kendince en doğru çareyi bulur.

Feride’nin konağı satıp, kan parası ödenmesi sonucu Kamran, özgürlüğe kavuşur. Konakta sevinçlerin en büyüğü yaşanırken, kötü bir haber Kamran'ın öfkesini yükseltir.

Neriman ise Kamran'ın eve döndüğünü öğrenince konağa yerleşmeye karar verir. Feride ve Kamran’ın bu karara tepkisi ise büyük bir merak konusu olur.

BÖLÜMLER