X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

27.Bölüm

Kamran ve Feride ayrılık acısı yaşıyor...

Kanal D’nin başrollerini Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in paylaştıkları sevilen dizisi “Çalıkuşu” bu haftadan itibaren yeni bölümleri ile artık Cumartesi akşamları ve saat 23.00’de ekrana gelecek. 

Dizinin bu bölümünde; Feride'nin aldığı kararla evlilik hayalleri suya düşüyor ve Kamran da Feride de bu ayrılığın acısını yaşıyor.  Feride'nin aldığı kararla, ikisinin evlilik hayalleri suya düşer. Kamran da Feride de bu ayrılığın isyan ve acısı içindedir. Feride bu durumu kabullenmiş gibi görünse de içi kan ağlar. Kamran, Feride'nin bu kararından vazgeçeceği umudu ile yaşamaya başlar. 

Necmiye'nin hamileliği hala Seyfettin Bey'den gizlenirken, bu bebekten kurtulmak için bir çare bulunur. Besime Hanım üzülerek bu kararı onaylar. Bebek doğunca, çocuğu olmayan bir kadına verilecektir. Azelya, kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu Kamran için yeni intikam planları içindedir. 

Mektebe, Gülce adında küçük yeni bir öğrenci başlar ve Feride ona, evinde özel ders vermeye başlar. Okul taksitlerini yatırmak için paraya ihtiyacı vardır. Gülce'nin varlığı Feride ve Kamran için beraberinde bir sürprizi de getirecektir.  

BÖLÜMLER