X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

29.Bölüm

Kanal D’nin başrollerini Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in paylaştıkları sevilen dizisi “Çalıkuşu”nun bu bölümünde; Feride, Neriman'ın bebeğinin Kamran'dan olmadığını öğreniyor.

Kamran ile Feride'nin ayrılığını fırsat bilen Azelya, türlü oyunlarla Kamran'a yaklaşmaya çalışır. Yürek sancısı çeken Kamran bu oyuna gelecek mi? Yusuf, Müjgan'ın aşkına karşılık verir. Besime Hanım da Necmiye'nin Yusuf'la evlenmesini uygun bulur. Necmiye, bu karardan henüz habersizdir.

Mutsuz Feride, Gülce'ye ders vermeye devam eder. Feride'nin evdeki varlığı Murat Bey'i mutlu etmektedir. Kamran'sa bu durumdan oldukça rahatsızdır. Yarı felçli ve öfkeli Neriman, Feride'yi tehdit ederek Kamran'la olan bütün bağlarını tamamen koparmasını ister. Gözyaşları ve acı Feride'ye yeni yollar gösterirken, Neriman'ın bebeğinin Kamran'dan olmadığını öğrenir.  

BÖLÜMLER