X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

4.Bölüm

Selim’in Feride’yle görüşme fikrine şaşıran ve de kıskanan Kamran, bu isteğe onay vermiyor. Ama Feride’nin bu konudaki fikrini de merak ediyor ve ona soruyor. Aldığı cevap ise Kamran'ı şaşırtıyor.

Kamran, Selim’in Feride’yle görüşme fikrine şaşırmış ve kıskanmıştır. Bu isteğe onay vermez. Ama Feride’nin bu konudaki fikrini de merak eder ve ona sorar. Aldığı cevap Kamran'ı şaşırtır.

Seyfettin Bey’in hasta olduğunu duyan konak sakinleri hastaneye koşarlar. Hastalık ölümcüldür, durum ümitsiz... Kamran ve Lazar Hoca, onu iyileştirebilmek için her yolu denerler. Ölüm, bir kapıyı aralar sessiz sedasız...

Necmiye ,Kamran-Neriman ilişkisini öğrenir ve annesine anlatır. Oğluyla Feride için daima bir evlilik planlayan Besime Hanım, duyduklarına şaşırır şaşırmasına da bu yeni durum için yeni planlar belirler kafasında. Saat işlemektedir. Zamana yetişmek gerekir. Bazılarının hayatını kader planlar. Bazıları ise kaderin planını bozar. Kendi hikayesini yazar.

BÖLÜMLER