X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

1.Bölüm

Kanal D'nin başrollerini Nurgül Yeşilçay, Engin Altan Düzyatan, Uğur Polat, Şükran Ovalı ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı; Goncagül Sunar, Tansu Biçer, Orhan Aydın, Murat Garipağaoğlu, Alicia Kapudağ, Saydam Yeniay, Funda Postacı, Ayşe Tunaboylu, Can Kolukısa, Zafer Diper, Boran Bağcı, Ece Özkici, Volkan Ünal, Yağızkan Dikmen, Hidayet Erdinç, Deniz Özmen, Bahar Kolkıran ve Erdi Bolat'ın da kadrosunda yer aldığı, Akbel-Adam Film'in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Gülden Çakır ve Sema Ali Erol'un kaleme aldığı, Serdar Akar'ın yönetmenliğini yaptığı Cinayet, Kanal D'de başladı.

Dizinin ilk bölümünün konusu şöyle;

Komiser Zehra Kaya (Nurgül Yeşilçay), cinayet masasındaki son görevini bitirmiş, bir senelik ücretsiz iznini kullanarak, nişanlısıyla Bakü’ye gidecektir. Kan, barut, kurşun ve cesetlerle dolu hayatını bir süreliğine değiştirmeye karar vermiştir. Ne var ki, Samandıra Ormanı civarında bulunan kanlı giysiler ve şüpheli eşyalar komiser Zehra’nın son iş gününde, tüm planlarının altüst olmasına sebep olur. Zehra Kaya, gizemli bu olayı çözene kadar İstanbul’da kalmak zorunda kalacak ve tüm hayatı bu olay yüzünden değişecektir. Bu süreçte bir kişi daha girer Zehra’nın hayatına: Yerine gelen komiser Yılmaz Seyhan (Engin Altan Düzyatan). Böylece hesapta olmayan bu olay daha ilk karşılaşmada birbirlerinden elektrik alamayan iki komiseri bu olayı birlikte çözmek zorunda bırakacaktır. Peki, Samandıra Ormanı’ndaki gizem nedir?

BÖLÜMLER