X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

4.Bölüm

Şöför Hasan’ın katil olma ihtimali zayıflarken,  şüpheler giderek Ozan üzerinde yoğunlaşır. Üstelik Ozan’ı babası, ünlü iş adamı Savaş Kandemir de işin içinde görünmektedir.

Ozan ve Kubilay tekrar sorguya alınır. Bütün yeni ipuçları Ozan’ı işaret etmektedir. İçlerindeki hainden kurtulmak isteyen Aslan, uzun süre dirense de Umay’ın baskılarına dayanamayıp çocukluktan beri birlikte olduğu danışmanı Nurettin ile yollarını ayıracak mıdır, yoksa ona duyduğu güven mi galip gelecektir? Ve, onu ekibinden çıkartsa dahi, gerçekten de içlerindeki sızıntıyı kesmiş olacak mıdır? Meryem iç dünyasındaki çıkmazdan kurtulmak için, kendi soruşturmasını başlatır ancak, bu hiç istediği gibi sonuçlanmaz. Peki Meryem’in kardeşi Ayla kiminle gizli gizli konuşmaktadır? Yılmaz’ın geçmişi hala peşini bırakmamaktadır. Hem iyi hem kötü anlamda. Bir yandan geçmişinden gelen sorunlarla boğuşan Yılmaz, diğer yandan da kızını görebilmek için cesaret toplamaya çalışır.  Zehra, Gonca hakkında yeni ipuçlarına ulaşır. Gonca’nın ailesinden habersiz bir ikili hayat sürüyor olması mümkün müdür? Her yeni ipucu, Zehra ve Yılmaz’ın önünde yeni yollar açmaktadır. Cinayet, çözüldükçe karmaşıklaşmaktadır.

BÖLÜMLER