X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Çocuklar Duymasın 45. Bölüm

Havuç'un sevgilisi herkes için merak konusu olur. Karadeniz kızı olan Simay, kimileri tarafından sempatik bulunsa da kimileri bu ilişkiyi onaylamayacaktır. Havuç ise aşkından büyük ikilem arasında kalacaktır.

Yaz tatilinde Haluk’un başına çok kötü bir olay gelmiştir. Ancak Haluk, başından geçen bu kötü olayı herkesten saklar. Bu Haluk için o kadar büyük bir sırdır ki, Meltem’e bile söylemez. Haluk’un herkesten sakladığı sırrı büyük merak konusu olur. 

Tuna, kızı Merve ile birlikte olan fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşır ve beklenmedik olaylar gerçekleşir. Merve'nin tüm uyarılarına rağmen fotoğrafı silmeyen Tuna, kızı tarafından mahkemelik olur.

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Meltem ve Haluk barışmıştır

FRAGMANLAR