X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Çocuklar Duymasın 46. Bölüm

Çocuklar Duymasın 29 Ağustos çarşamba yayınlanan yeni bölümde, Havuç ve Simay aileleri tanıştırmaya karar veriyor. Bu nedenle bir akşam yemeği organize ediyorlar. İki aile tanışmak üzere akşam yemeğinde bir araya geliyorlar. Meltem, Havuç'un aniden gelişen evlenme kararına sıcak bakmaz ve bu durumu ertelemeye çalışır. Ancak Haluk çoktan Simay'ın ailesiyle aynı düşünceye girmiştir. Yemek sırasında yüzüklerin takılacağı tarih de konuşulmaya başlar. Konular derinleştiği sırada ise aniden restorana polisler gelir. 

Bir anda ne olduğunu şaşıran iki aile olayı öğrenmeye çalışır ancak polisler Havuç için geldiklerini söyleyince ortalık karışır. Peki Havuç, bu zor durumdan nasıl çıkacaktır? Simay'ın ailesi bu durum karşısında ne tepki verecektir?

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Alpaslan Özmol, Çayçı Hüseyin rolündedir

FRAGMANLAR