X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Çocuklar Duymasın 56. Bölüm

Çocuklar Duymasın son bölümde Tuna, Haluk'un Meltem'e sürpriz yapacağını söylüyor. Gönül'den bu sürprizi öğrenen Meltem ise seyahat için hazırlıklara başlıyor. Ancak Haluk'un bu durumdan haberi dahi yoktur. Tuna, Haluk'u uyarır ve hemen tatil için uçak bileti ayarlamaya çalışırlar. Aksilik bu ya o akşam için tüm uçak biletleri tükenmiştir. Haluk, Meltem'i hayal kırıklığına uğratmak istemese de bu durumda çaresiz kalır. Akşam eve geldiğinde gerçekleri Meltem'e açıklamak zorunda kalır. Bu durum karşısında çok üzülen Meltem, Haluk'un gönül alma çabalarına ne cevap verecek?

Öte yandan evlilik tarihleri belli olan Havuç ve Simay beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalıyor. Dünürler, Haluk ve Meltem'in evine geliyor. Düğünün iptal edilmesi gerektiğini söylüyor. Duydukları karşısında şaşkınlık yaşayan Haluk ve Meltem ise bu durumun nedenini merak ediyor. Peki düğünün iptal olma sebebi ne? Bundan sonraki süreçte neler yaşanacak?

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Tutku, İrem'in kız kardeşidir

FRAGMANLAR