X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Çocuklar Duymasın 63. Bölüm

Çocuklar Duymasın 26 Aralık Çarşamba yayınlanan 63. yeni bölümde Meltem, rutinleri bozuyor, Taş Fırın Haluk’un hayatı alt üst oluyor... Rutin hayatlarından çok sıkılan Meltem, yıllardır aynı olan tüm alışkanlıklarını değiştirmeye karar veriyor. Bu süreçten en çok etkilenen ise Haluk oluyor. Ancak Haluk ne yapsa da Meltem'i bu kararından döndüremiyor ve ona uyum sağlamak zorunda kalıyor. Rutinler bozulunca ise herkesin görmeye alışkın olduğu Haluk gider, yerine bir günlüğüne bambaşka biri gelir. 

Öte yandan Meltem, aldığı bir telefonla büyük bir sürpriz yaşar ve bunu Haluk’la paylaşır. Meltem için önemli bir iş teklifi fırsatı oluşmuştur. Ancak bu teklif beraberinde bazı değişiklikler de getirecektir. Bunu öğrenen Taş Fırın Haluk’un tepkisinin ne olacağı ise büyük merak konusudur.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Sevgi, Haluk'un lise yıllarındaki sevgilisidir

FRAGMANLAR