X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Çocuklar Duymasın 66. Bölüm

Çocuklar Duymasın yeni bölümde birbirinden eğlenceli anlar yaşanıyor!

Ünlü fenomen Halil Söyletmez bir gün boyunca hiç tanımadığı bir ailenin evinde misafir olur. Taş Fırın Haluk başta bu durumu hiç istemese de, Meltem ve Zeynep’in ısrarlarına dayanamaz ve Halil Söyletmez’in eve gelmesini kabul eder. Haluk hariç herkes Halil eve geleceği için çok heyecanlıdır. Ancak bilmedikleri bir şey vardır. Halil geldiğinde çok belalı bir misafir olacak ve başta Haluk olmak üzere herkesi çıldırtacak şakalar yapacaktır.

Öte yandan Meltem gizemli bir kişi tarafından telefonlar almaya başlar. Meltem’in kim olduğunu bilmediği bu kişi, Meltem’i yakın takibe almıştır. Bu durumu herkesten gizleyen Meltem’in ne yapacağı büyük merak konusudur.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Müsteşar Kemal, Gönül'ün babasıdır

FRAGMANLAR