X
X

Çok Güzel Hareketler 2 ( 5. Bölüm) / 10.03.2019

Çok Güzel Hareketler 2, yepyeni skeçleriyle bu hafta da güldürmeye devam ediyor. Yurt dışına yerleşmeye karar veren adamın göç hikayesi bu haftanın ilk skeci. Olmaz olmaz demeyin kiminle karşılaşacağınıza dikkat edin.

Doğum günü hediyesinin böylesi görülmedi dedirtecek bir doğum günü hikayesi haftanın diğer bir skeci. Bir başka skeç olarak ayrılığın ardından alınan hediyelerin geri gönderilmesi adettendir! Adet yerini bulacak ve ortalık karışacak.

Okuldaki veli toplantısından eve gelen baba, oğlunun başarısızlığı karşısında öfkelidir.  Babayla oğlunun krizi çözme yöntemlerine çok güleceksiniz. Bir annenin doğum gününün hatırlanması için yaptığı her şey sonuçsuz kalır. İsyan bayrağını çeken annenin yakarışını bakalım kim duyacak? Yok böyle bir ayrılma şekli. Ne “sen daha iyilerine layıksın” ne de “ben seni hak etmiyorum” klişesi! En kahkahalı ayrılığa hazır olun! Tren istasyonunun müdavim yolcusu adamı izlerken hem hüzünlenecek hem güleceksiniz.  

Arkadaşlarının evini otel gibi kullanan ve bu durumdan hiç rahatsız olmayan çocuğun, durumdan aşırı rahatsız olan kızla çatışması bu haftanın son skeci. Misafirdir, baş üstünde yeri vardır da nereye kadar?

Birbirinden eğlenceli skeçler ve çok daha fazlası Pazar akşamı saat 19.45’te Kanal D'de!

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR