X
X

Çok Güzel Hareketler 2 (13. Bölüm) / 12.05.2019

Çok Güzel Hareketler 13. Bölümünde yayınlanan "İftar'a az kala" skecinde; İftar saatine az bir vakit kala açlığı başına vuran babanın komik halleri bu haftanın ilk skeci. Çılgın müzikler eşliğinde apaçi dansı yapan gençleri Atakan ve Safa’nın dış sesiyle "Arizona kertenkeleleri" skecini izleyeceğiz.

Bir telefon karıştırma olayı ve bırakılan gizemli bir mektup! Alt Yapı’nın devam skeci olan “Kadınlar Susarak Gider 2” skeci sürpriz sonla bitiyor.

Ramazan sofrası pidesiz, pidesiz de fırın olmaz! Beklenen pide fırından bir türlü çıkmayınca kuyruk alır başını gider, kahkahalar havada uçuşur. "Sıcak sıra" skecinde oyuncular hem güldürecek hem de mesaj gönderecek. Kimseye hayır diyemeyen ve bu yüzden psikoloğa giden adamın doktorla imtihanına çok güleceksiniz. "Özgüvensiz misiniz" skeci bir devam skeci olarak ikinci versiyonuyla ekrana geliyor.

Cebinde, tutmuş bir sayısal loto kuponu olduğundan habersiz, otobüs bekleyen adamın bir dış sesle değişen hayatı bu haftanın diğer bir komik skeci. "Dış ses" izlediğiniz bir çok skeçten daha fazlası ve farklı bir tatla ekrana geliyor. Ramazan ayına özel çekilen reklamların sizde klişe olduğunu düşünüyorsanız, reklamları bir de "Bitsin bu reklamlar" skeciyle ve ÇGH yorumuyla izleyin!

Birbirimizi Yemekteyiz’in hikayesi bu hafta Gıybet’in evinde suşi partisi ile devam edecek, ortalık karışacak.

Birbirinden eğlenceli skeçler ve çok daha fazlası Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

 

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR