X
X

Çok Güzel Hareketler 2 (6. Bölüm) / 17.03.2019

Çok Güzel Hareketler 2, yepyeni skeçleriyle bu hafta da güldürmeye devam ediyor. Otobüs şoförü olmak isteyen Sefer'in İETT'ye başvurmasıyla birlikte yaşadıkları, bu haftanın ilk skeci olan "İETT Simülasyonu" skecini izlerken gülmeye hazır olun. Sefer, İETT şoförü olabilmesi için yapılan testte kendisinin değişimine inanamaz. 

Hayali hep açık denizlerde kaptan olmak olan ama bunu başaramayan Ercüment, gençliğinden beri hayal ettiği unvana kavuşamamıştır. Ancak şehir içi vapur kaptanı olabilmiştir. "Kaptan-ı Derya" skeciyle kahkahaya doyacaksınız.

Feride ve Ahmet sürekli birbiriyle didişir, tartışmanın sonunda Ahmet, boşanalım der. Bunu duyan İlhan onların boşanmaması için onlara oyun oynar. Aile bireyleri İlhan’ın yaptıkları karşısında şaşkınlıklarını gizleyemez. "Erken Boşanma" skeci izleyenleri oldukça eğlendirecek.

Ezgi, Begüm, Gözde ve Sema tiyatro seçmesi için hazırlanırlar. Fakat hazırlandıkları seçme bir koyun seçmesidir. Cemile’nin gelmesi ve yaptıkları karşısında herkes şaşkınlık yaşar. "Fazla Castma" skecinde sürpriz taklide bayılacaksınız.

Can, okulda arkadaşına kötü davranmıştır. Müdür Can’ın anne babasını okula çağırmıştır. Anne ve baba okula geldiklerinde müdürün şaşkınlığı iki katına çıkar. "Bu çocuk kime çekmiş" skeci seyircilerden bol alkış toplayacak.

Anıl ve Buse köydeki arsaları için amcalarının yanına gelir. Arsayı satmak isterler, fakat amca arsayı daha öncesinde satmıştır. Arsayı görmeye gitmemek için bütün gün ellerinden geleni yaparlar. Gece yaşananlar, sonunda Anıl ve Buse’nin kaçıp gitmesine neden olur. "Yer Yatağı" bölümün en komik skeçlerinden biri olarak karşınıza geliyor!

Arif, Kiev’den İstanbul’a dönmek için havaalanında beklemektedir. Ziya’nın yanına gelmesi ile sohbet etmeye başlarlar, uçağın ertelenmesi ile beraber Arif ve Ziya’nın macerası başlar. "Son Çağrı" skeci karşınızda!

Bir hastanenin acil servisinde yaşanan kalabalık, herkesin öncelik istemesi doktorun bu duruma alışık olması yeni başlayan asistanın bu yaşadıkları kafasının karışmasına neden olur. Sonsuz tahammül parolasıyla yola çıkan asistan tahammül sınırlarını aşmaktadır. "Aciz Servis" skecinde olaylar bitmek bilmeyecek.

BKM Mutfak ekibinin stand-up komedyenlerinden Cem İşçiler'in gösterisi Çok Güzel Hareketler 2 farkıyla ekrana geliyor.

Televizyon programında yaşananlar kahkahalar yaratacak. Konukların saçma istekleri Tahsin amcanın tepkileri şaşkınlık yaratacak. "Başak ile Gündüz Başağı" skeciyle daha önce hiç izlemediğiniz bir programla karşılaşacak ve kahkahaya boğulacaksınız!

Birbirinden eğlenceli skeçler ve çok daha fazlası Pazar akşamı saat 19.45’te Kanal D'de!

 

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR