X
X

Çok Güzel Hareketler 2 (14. Bölüm) / 19.05.2019

Haftanın ilk skeci, BKM Mutfak yorumuyla Oscar ödül töreni ve törenin canlı performansı Burulay ile eğlenceli anlar yaşayacaksınız. "Altın baza ödül töreni" skecini izlemeye hazır mısınız? Alt Yapı’nın "Suçumuz Lady Bizim" skeci sürprizlerle dolu. BKM Mutfak oyuncularının Kapalıçarşı'da esnafların yaşadığı olaylar izleyenleri kahkahaya boğacak. 

Yıllar geçtikçe evlilikler bir döngüye girer.  Evli bir çiftin zır döngüye girişine şahit olacaksınız. "Zır döngü" skeci sizleri fazlasıyla güldürecek. İki arkadaşın adeta bir puzzle parçasını tamamlayan ev arkadaşlığını "Dev arkadaşım" skecinde kahkahalarla izleyeceksiniz.

Düğünde çalgıcılık yapan Nurşat, Kürşat ve Reşat eğlencenin fitilini ateşlemek üzere yerlerini alır. Çok geçmeden gelinle damat gelir ve olaylar gelişir. "Çalgıcılar" skeci karşınızda! Ezgi’nin güzelliği başına dert olacak. Bu derdin tasası da kızlara düşecek. İşte "Cazibe merkezi" skeci ve BKM Mutfak oyuncularının performansı. Sizin de ah şu bebeklerin bir dili olsa da konuşsa dediğiniz olmuyor mu? "Dilli bebek" skecinde bol bol güleceksiniz. 

Birbirinden eğlenceli skeçler ve çok daha fazlası Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

 

 

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR