X
X

Çok Güzel Hareketler 2 (10. Bölüm) / 21.04.2019

Düğün masrafları yine iki aileyi karşı karşıya getirecek… Takılan altınlar, alınan eşyalar masraf masraf üstüne ve çok eğlenceli bir düğün! İstanbul’u tanımanın yolu Metrobüs’den geçecek! Bir binen bir daha inemeyecek, inen de bindiğine bin pişman olacak, kahkahalar havada uçuşacak.

Ödevlerin zorluğu karşısında ne yapacağını bilemeyen çocuk anne babasından yardım ister. Bunun bir rutine dönüşme hikayesini çok sevecek izleyeceksiniz. Vekalet almak için yeğeninin evine gelen amca ve yenge istediğini alır almasına da tam memlekete dönecekken işler değişir.

Sosyal medyada tanıştığı kız tarafından kandırılan gencin aşk acısını unutmasına en yakın arkadaşı vesile olacak ve yanlış anlaşılmalar silsilesi işte tam da burada başlayacak.  Mesleği dilencilik olan adam, bunu en iyi şekilde yapmaktadır.  Yabancı dil bilmek, ödemede kolaylık için pos cihazı taşımak ve daha neler neler. Çok ama çok güleceksiniz. “Yalancının mumu yatsıya kadar yanar” sözünün tam karşılığı bir skeç ile “Bkm Mutfak Altyapı” ekibi bu hafta yine iş başında olacak.

Küçük Osman’ın hikayesinin milyonlar tarafından izlenmesi üzerine Osman’a teklifler yağmaya başlamış, kendisi bir dizi ile anlaşmış ve sete adım atmıştır. Şöhret basamaklarını hızla tırmanmaya başlayan Osman’ın ilk set gününü ve ardından yaşanacakları kahkahalarla izleyeceksiniz.

Birbirinden eğlenceli skeçler ve çok daha fazlası pazar akşamı saat 19.45’te Çok Güzel Hareketler 2!

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR