X
X

Masum döndüm

29.04.2010 Perşembe 12:09 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

'Cuma'ya kalsa' dizisinin çılgın baldızı Aysun Kayacı'dan şaşırtan sözler...

Harvard’da misafir öğrenci olarak eğitim gören Aysun Kayacı, ABD günlerini anlattı. “Orada bir sürü arkadaş edindim ama flörtüm olmadı. Biraz da o niyetle gittim ama masum döndüm...”

Sunucu-oyuncu Aysun Kayacı eğitimi için 6 ay kaldığı Amerika’dan döner dönmez kendisini işlerine verdi. Kanal D’de yayınlanan “Cuma’ya Kalsa” dizisindeki başarılı performansıyla dikkat çeken Kayacı, önümüzdeki hafta da NTVSpor’da bir spor programı hazırlayıp, sunacak.        

Yoğun iş temposuna rağmen Yeditepe Üniversitesi’ndeki eğitimini ihmal etmeyen Kayacı bu yıl mezun olmaya hazırlanıyor. Tarih bölümü öğrencisi olan Kayacı “Mezun olduktan sonra doktora yapamam. Kendime o kadar güvenmiyorum. O kadar zor ki yapabilenleri de uzaylı olarak görüyorum” diyor. İşte Aysun Kayacı’nın çarpıcı açıklamaları:

- Amerika’da hep tek başımaydım. Tek başına kalmak insanı olgunlaştırıyor, hatalarınızı, yanlışlarınızı görüyorsunuz. (Orada niye yalnızdın? Flörtün olmadı mı? sorusuna) Yurtdışında bir sürü arkadaş edindim ama flörtüm olmadı. Biraz da o niyetle gittim ama olmadı (gülüyor). Üstelik sarışındım. Amerika’da sarışına garip bir bakış var. Bu yüzden de saçlarımın rengini koyu renge boyattım. Çok da memnunum, alıştım.





- (Dünyanın neresinde olursan ol güzelsen başın dertten kurtulmuyor mu sorusuna) Maalesef kurtulmuyor. Ama ben Amerika’dan masum döndüm. (gülüyor) Artık tek bir şey istiyorum o da yaşı olgun birini. Yaşıtlarımla iki dönemdir deniyorum olmuyor. Sadece deneme yanılma oluyor. 40’ın üzerindeki bir adamla mükemmel olurum, süper olur.

- Bilmiyorum ama galiba benim gazete sattıran bir özelliğim var. Hakkımda sürekli yalan yanlış haberler yapılıyor. Ama ben bununla mutlu olmuyorum tam tersine saçlarımı döken bir şey bu. Bir futbolcuyla yazıldım. Halbuki bu futbolcu hadisesinde de yıllar önce böyle birisiyle (Emre Aşık) karşılıklı olarak yollarını ayırmış bir insanım. O yüzden yıllar sonra kalkıp da öyle bir defter açmam, yakınından bile geçmem.