Çocuklar Duymasın 18. Bölümde Haluk ve Meltem boşanıyor! Çocuklar Duymasın 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

03.12.2017 Pazar 09:32 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 3 Aralık pazar yayınlanan yeni bölümde Haluk ve Meltem boşanmak üzere mahkemede bir araya geliyor ancak burada ummadıkları bir durumla karşı karşıya kalıyorlar!

Çocuklar Duymasın son bölümde Haluk ve Meltem yolun sonuna gelmiştir. Haluk'tan ayrılmak istediğini söyleyen Meltem bu kararından pişman olsa da artık ehr şey için çok geçtir. Meltem'in bu isteği üzerine evden de ayrılan Haluk artık bir otelde kalmaktadır ve kendisi için yeni bir düzen kurmaya çalışmaktadır. Bu süreçte Haluk'un hayatına Tutku dahil olur. Hiç hesapta olmayan Tutku, Haluk'tan hoşlanmaya ve ve onunla yakından ilgilenmeye başlar. Tutku'nun bu yakın davranışlarından rahatsız olan Haluk ne yapacağını bilemez. 

Meltem cephesinde ise pişmanlık söz konusudur. Haluk'la ayrılma fikri başta güzel gelse de Meltem zaman içinde onu özlemeye başlamıştır ve eve geri dönmesini istemiştir. Meltem'in bu pişmanlığını gören Gönül ve Tuna ise onları yeniden bir araya getirmenin yollarını arar ancak Haluk kararlıdır!

Meltem, Haluk'la konuşmak üzere onun kaldığı otele gider. Onu tekrar eve dönmeye ikna ederek, aslında ayrılık kararını da bir süre ertelemek vardır aklında. Tam da bu sırada Tutku da Haluk'un yanına gider. Tutku ile birlikte otelin lobisinde çlaışmaya başlayan Haluk, bu sırada Meltem'in geleceğini bilemez. Meltem ise gördüğü manzara karşısında hem şaşırır hem de yıkılır. Bu manzaraan sonra Halul'un hayatında biri olduğunu gören Meltem, boşanma sürecini hızlandırır.

Haluk ve Meltem boşanmak için mahkemeye gider ve hakim karşısına çıkar. Tüm bunlar yetmezmiş gibi Meltem, işinden de istifa eder. Haluk da kendine yeni bir hayat kurmak üzeredir, kiralık bir ev tutar. Artık Haluk ve Meltem için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır...

Çocuklar Duymasın 19.Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın son bölümün ardından yayınlanan 19. Yeni Bölüm fragmanında mahkeme Haluk ve Meltem'in boşanma davasını bir ay daha erteliyor ve ikili yeniden aynı evde yaşamaya başlıyor!

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI

KANAL D © 2024. Her Hakkı Saklıdır.