Çocuklar Duymasın 19. Bölümde Haluk ve Meltem'in evliliği kurtuldu mu?

10.12.2017 Pazar 11:23 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 10 Aralık pazar yayınlanacak olan yeni bölümde, boşanma davaları ertelenen Haluk ve Meltem, tekrar aynı evde yaşamaya başlıyor! Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın bu akşam yayınlanacak olan 19.Bölümde, Haluk ve Meltem evliliğinin üzerindeki kara bulutlar dağıldı mı?

Boşanma kararı alan çift, mahkemeye çıkmıştır. Ancak hakimin onlar arasındaki sorunların evliliği bitirecek kadar önemli görmemesi üzerine karar ertelenmiştir. Boşanma davaları bir ay sonraya ertelenen çift bu süreçte aynı evde yaşamak zorundadır. Evliliklerine bir şans daha veren Haluk ve Meltem'in aynı evde kalması buzları eritti mi?

Haluk ve Meltem'in yeniden bir araya gelmesi, Gönül ve Tuna'yı da sevindirir. Herkes onların barışması için çabalar. Ancak hesaba katmadıkları bir durum vardır! Tutku, bu evliliğin üzerine adeta kabus gibi çöker. Haluk'un başka bir kadınla ilişkisi olduğunu düşünen Meltem, onun aynı evde kalmak istemez. Haluk'a her baktığında o anları hatırlar ve ondan uzaklaşır. Haluk ise bu durumdan habersizce olan bitenlerin tam ortasında kalmıştır...

Beklenmedik gelişmeler üst üste yaşanmaya devam eder. Tutku, Gönül ve Tuna'nın evine gelir. O sırada Meltem de oradadır. Tutku'yu karşısında gören Meltem ne yaptı? Gönül ve Tuna, Haluk'un yanındaki kadının Tutku olduğunu öğrendiğinde neler oldu? Haluk, bu kaosun ortasında ne yaptı?

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı:

Meltem ve Haluk mahkemeleri ertelenince evi paylaşmak zorunda kalıyorlar! Bu durum iki tarafı da kötü etkilemeye başlıyor. Meltem'in, Haluk'u baş başa gördüğü kadın ile evinde karşılaşması ise, bu kötü durumlardan sadece bir tanesi... Meltem, gördüğü bu manzara karşısında ne yapacak? Haluk bu durumu nasıl açıklayacak?

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI

KANAL D © 2024. Her Hakkı Saklıdır.