Çocuklar Duymasın 20. Bölümde Haluk ve Meltem arasındaki çekişme nasıl son bulacak?

17.12.2017 Pazar 11:53 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 17 Aralık Pazar yayınlanan yeni bölümde, Meltem'in Haluk'u evden gönderme çabaları karşılıksız kalmıyor!

Çocuklar Duymasın bu akşam yayınlanan yeni bölümde ortalık karışıyor!

Tutku ve Haluk'u evde gören Meltem deliye dönüyor. Artık Haluk'un evde kalmasını hiç istemeyen Meltem, onu göndermenin yollarını arıyor. Haluk'a yıldırma politikası uygulayan Meltem, onun evden gitmesi için elinden geleni yapıyor. Haluk ise bu durumun farkına varıyor ve o da karşı atağa geçiyor. İkili arasında soğuk bir savaş başlıyor. İkisi de inatlaşmaya başlar. Bu inat sonucunda ise komik anlar yaşanmaya başlar...

Haluk, Meltem için büüyk bir plan yapar. Evde arkadaşlarıyla birlikte sıra gecesi düzenler. Bu manzara karşısında çıldıran Meltem zor anlar yaşar.

Öte yandan Haluk ve Meltem’in kızı Duygu sürpriz yapıp onların yanına gelince ortalık karışır! Haluk ve Meltem, Duygu’nun yanında mutluluk oyunu oynamaya başlar. Ancak bu oyun ne zamana kadar sürecektir?

Gönül ise evde bir kızlar partisi organize eder. Bu partiye Meltem ve Tutku’yu aynı anda davet eden Gönül, başlarına geleceklerden habersizdir! 

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı: 

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI

KANAL D © 2024. Her Hakkı Saklıdır.