Çocuklar Duymasın 21. Bölümde Meltem ve Tutku aynı çatı altında kalıyor! Çocuklar Duymasın 22. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

24.12.2017 Pazar 15:16 (Güncellendi: 05.12.2023 - 18:09)

Çocuklar Duymasın 24 Aralık pazar günü yayınlanacak olan yeni bölümde, Meltem ve Tutku arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor!

Çocuklar Duymasın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde, Haluk ve Tutku arasında bir şeyler olduğundan şüphelenmeye başlayan Meltem, zor bir karar eşiğine geliyor. Bir anda hayatlarına giren Tutku ise Haluk ve Meltem'in çatırdayan evliliklerini sarsmaya devam ediyor. Günden güne onların hayatına daha çok girmeye başlayan Tutku, Meltem'i çileden çıkarıyor. 

Öte yandan tüm bu olanlardan habersiz olan Gönül, bir kızlar partisi düzenler ve buraya Tutku'yu da çağırır. Meltem ve Tutku bir kez daha karşı karşıya gelir. Anne ve babasının ayrılık haberleri üzerine ani bir kararla onların yanına gelen Duygu ise olayların tam ortasında kalır. Tutku'yla yakın arkadaş olan Duygu olacaklardan habersizdir... Bundan sonra işler daha da karışacaktır.Tutku, Haluk'ların evinde kalabilmek için türlü türlü bahaneler uydurmaya devam eder. Son olarak ise ayak bileğini inciten Tutku, onların evinde kalmayı başarır. Tutku'yu görmeye bile dayanamayan Meltem onunla aynı çatı altında kalmak zorundadır. Bu olanlara artık tahammül edemeyen Meltem, sonunda Tutku ve Haluk'u karşısına alarak önemli bir soru sorar. Bu soru her şeyi değiştirecektir...

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de!

 

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI

KANAL D © 2024. Her Hakkı Saklıdır.