Çocuklar Duymasın 25. Bölümde Haluk'u çıldırtan iddia!

28.01.2018 Pazar 23:57 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 28 Ocak pazar günü yayınlanan yeni bölümde, Tutku'nun Meltem hakkında ortaya attığı iddia Haluk'u çileden çıkarıyor!

Haluk ve Meltem evliliğinin üzerindeki kara bulutlar dağılmıyor! 
Meltem ve Haluk sarsılan evliliklerini toparlamaya çalışırlar. Meltem, Gönül'ün ısrarlarına dayanamaz ve eve geri döner. Tam her şey yoluna giriyor derken Tutku'dan gelen hamle ile her şey alt üst olur. Tutku, Haluk'un evine gelir ve Meltem hakkında konuşmaya başlar. Tutku’dan Meltem’in başka bir ilişkisi olduğunu öğrenen Taş Fırın Haluk’un ise adeta dünyası başına yıkılır. Bu süreçte Meltem'in davranışlarını gözlemleyen Haluk, bunu bile bile onunla olan evliliğini sürdürmek istemez. Bu durumu içine sindiremeyen Haluk, Rüzgar'ın yanına gider. Henüz onu dinlemeden bir anda Rüzgar'ı döver ve hastanelik eder. Rüzgar ise olayın şokuyla neye uğradığını bilemez. Meltem'i arar ve durumu anlatır. Duyduklarıyla mahcup olan Meltem ise hastaneye giderek olanlar için özür diler.

Tüm bunlarla yetinmeyen Tutku işini sağlama almak için gidip Rüzgar'la da konuşur. Üstelik bu defa, Meltem'in ona duyguları olduğunu ve bu yüzden Haluk'tan boşanmak istediğini söyler. Ortalık iyice karışır. Rüzgar ise içten içe bu haberle sevinir ve hemen harekete geçer. Meltem'e sürprizler yapmaya başlar... Ancak bu sürprizler Haluk'un tüm sabrını taşırır! 

Meltem ve Haluk içinde oldukları bu çirkin oyunu ne zaman fark edecek? Tutku'nun gerçek yüzü ne zaman ortaya çıkacak?

Çocuklar Duymasın 26. Bölüm fragmanı yayında!

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI

KANAL D © 2024. Her Hakkı Saklıdır.