Çocuklar Duymasın 33. Bölümde Haluk'a büyük şok! Çocuklar Duymasın 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

25.03.2018 Pazar 11:52 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 25 Mart pazar akşamı yayınlanan yeni bölümde Haluk'un yeni saçları herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor!

Çocuklar Duymasın yeni bölümde, Haluk öyle zor bir duruma düşüyor ki...

Haluk'un başı, beyazlayan saçlarıyla derde giriyor. Son günlerde saçlarındaki beyazların artması Haluk'un aklını karıştırır. Bu duruma kendince çözüm aramaya başlar. Tolga'dan bir öneri ister. Dar Gömlek Tolga’nın verdiği şampuanla yıkanan Haluk, saçlarının yeni halini görünce ise bere ile dolaşmaya başlar. Çünkü küçük bir detayı atlamıştır. Tolga ona şampuanın kullanımıyla ilgili eksik bilgi verince olanlar olur. Elde ettiği sonuçtan çok mutsuz olan Haluk, bir süre herkesten bu durumu saklamaya çalışır.


Başta Meltem olmak üzere, Haluk’un çevresindeki herkes Haluk’un saçlarına ne olduğunu çok merak etmektedir. Ancak Haluk, beresini asla çıkarmaz. Haluk ısrarlara dayanamaz ve bir süre sonra beresini çıkarır! Haluk’un yeni saçlarını görenler büyük bir şok yaşar. Öte yandan Tuna tatil için biriktirdikleri parayı, eski karısı Özlem’e borç olarak verir. Ancak bu durum Gönül’den gizlidir. Gönül ve çocuklar tatil paketini şimdiden almak isteyince ortalık karışır.

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de!

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI

KANAL D © 2024. Her Hakkı Saklıdır.