Çocuklar Duymasın 4. Bölüm'de evde yemek krizi çıkıyor! Çocuklar Duymasın 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

13.08.2017 Pazar 11:00 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 13 Ağustos Pazar yayınlanan olan 4.Yeni bölümde, Haluk tüm günü akşam yemeğinde kuzu incik yeme hayaliyle geçiriyor ancak onu bir sürpriz bekliyor!

Çocuklar Duymasın yeni bölümde, Haluk ve Meltem arasında akşam yemeği krizi çıkıyor. Haluk, tüm dostlarını akşam yemeğine davet ediyor ve yemekte kuzu incik yemeyi planlıyor. Büyük bir iştahla herkesi yemeğe çağıran Haluk'u gecenin sonunda ise bir sürpriz bekliyor. Meltem, bir anda kapısına gelen iki küçük kız çocuğuyla karşı karşıya kalıyor. Kız çocukları ise bir amaç için orada bulunup, kendi yaptıkları bilezikleri satarak, elde ettikleri paralarla sokak hayvanlarına mama almak isterler. Bunun yanı sıra bu iki şirin kız Meltem’den evde pişen et yemeğini de isteyince olanlar olur. Sokak hayvanları konusunda son derece duyarlı olan Meltem, onları bu isteğini geri çevirmek istemez ve Haluk'un akşam için hayal ettiği kuzu inciğini küçük kızlara verir.

Bu durumdan haberdar olmayan Taş Fırın Haluk ise bütün gün hiçbir şey yememiş, sabırsızlıkla kuzu incik yiyeceği anı bekler. Peki Meltem, eve çok aç ve heyecanlı bir şekilde gelen Haluk’a bu durumu nasıl izah edecektir? Haluk, duydukları karşısında ne tepki verecektir? Meltem'in bu durumu Haluk'tan gizleme çabaları nasıl son bulacaktır?

Öte yandan hava durumu sağnak yağış uyarısı vermektedir. Sürekli şiddetli yağış uyarısı yapılmaktadır ve Meltem de Haluk'u bu konuda bilgilendirir ancak Haluk yine bildiğini okur. Meltem'i dinlemeyip sokağa çıkan Haluk, sırılsıklam bir şekilde eve döner. Bununla birlikte evleri bodrum katta olan Emine ve Çaycı Hüseyin ise su baskını riskinden dolayı tüm önlemlerini almış, beklemektedirler. Bu sırada Şükrü ve Hüseyin'in aldıkları önlem herkesi kahkalara boğacaktır...

Merakla beklenen Çocuklar Duymasın dizisinin 5. Bölüm fragmanı yayınlandı! Gelecek bölümde neler olacak? İşte o sahneler sizlerle...

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI

KANAL D © 2024. Her Hakkı Saklıdır.