Çocuklar Duymasın 5. Bölüm'de Haluk, Meltem için sürpriz hazırlıyor! Çocuklar Duymasın 6.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

20.08.2017 Pazar 12:18 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 20 Ağustos Pazar yayınlanan 5. Yeni Bölüm'de, Haluk'tan romantik akşam yemeği!

Çocuklar Duymasın yeni bölümde romantizm rüzgarları esiyor...
Önceki bölümde, nostalji yapmak isteyen Meltem gelinlik giyerek Haluk'a sürpriz yapmıştı. Son zamanlarda da Haluk'tan hiç bir romantik hamle göremeyen Meltem, bu durumdan şikayet etmeye başlıyor. Haluk ise onun bu şikayetlerini bilse de yine kendi bildiğini okuyor. İkili arasında tartışma çıkıyor ancak Haluk bu tartışmayı tatlı bağlamanın yolunu buluyor.

Haluk'la tartışan Meltem'in bu nedenle morali bozulunca, Haluk onun gönlünü almak için çeşitli planlar yapmaya başlıyor. Uzun zamandır mutfağa girmeyen Haluk, ona romantik bir akşam yemeği hazırlamak üzere soluğu mutfakta alıyor. Ancak işlerin tek başına üstesinden gelemeyen Haluk, Tuna'yı da yardıma çağırıyor. Haluk ve Tuna mutfağın altını üstüne getiriyor! Akşam eve dönen Meltem, romantik akşam yemeğini görünce ise şaşkınlığını gizleyemiyor! Haluk'un bu sürprizi ikili arasındaki buzları da eritiyor!

Öte yandan aşk acısı çeken Orçun, Lara'ya ulaşmanın yollarını arıyor. Telefonla ona ulaşamayan Orçun bu konuda Haluk'tan yardım istiyor ve Lara'ya bir aşk mektubu yazıyor. Mezuniyet balousu için hazırlık yapan Merve ise kıyafet konusunda kararsızlık yaşıyor. Merve'nin yardımına ise Meltem koşuyor.

Çocuklar Duymasın 6.Bölüm Fragmanı Yayında!

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI

KANAL D © 2024. Her Hakkı Saklıdır.