Çocuklar Duymasın 57. Bölüm - Havuç ve Simay'ın düğününe engel!

14.11.2018 Çarşamba 11:16 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 14 Kasım Çarşamba yayınlanan 57. yeni bölümde düğün tarihleri belli olan Havuç ve Simay'ın evliliklerine beklenmedik bir engel çıkıyor!

Çocuklar Duymasın yeni bölümde Havuç ve Simay cephesinde tam her şey yoluna girdi derken beklenmedik bir durum ortaya çıkıyor. Evlilik hazırlıkları yapan çift için geri sayım başlar. Aileler de en az onlar kadar heyecanlıdır. Herkes yavaş yavaş hazırlıkları tamamlamak üzeredir. Tam bu sırada Sultan Hanım'dan gelen şok haber her şeyi alt üst eder.

Son bölümde Haluk ve Meltem'in evine gelen dünürler, bu düğünün ertelenmesi gerektiğini söyler. Meltem, duydukları karşısında şok olur. Herkes bunun nedenini merak eder. Ancak çok zaman geçmeden neden ortaya çıkar. Sultan’ın on kilo fazlası vardır. Bu on kiloyu vermeden de, Havuç ve Simay’ın evlenmesini istemez. Bu sebeple düğünü ertelemek istemeyen Havuç ve Simay, Meltem ve Haluk’tan bu konuda yardım ister. Meltem, Sultan’ın kilo vermesine yardımcı olmak için herkesi diyete sokar. Artık Haluk ve Rıza da dahil herkes, Sultan’a destek olmak için diyete girmiştir. Bu konuda en çok zorlanan ise Taş Fırın Haluk olacaktır.

Peki herkesin canla başla verdiği bu mücadele nasıl sonuçlanacaktır? Haluk, girdiği diyeti ne kadar süre uygulayabilecektir? Sultan Hanım kafasında belirlediği kiloya inebilecek midir?

Öte yandan Haluk, Havuç ve Simay için bir ev bulur. Bu sefer de Havuç ve Simay'ın evi satın almaları ya da kiralamaları konusunda tartışma yaşanır.  Bütün bunlar yaşanırken, Arda ise Havuç’un mutluluğuna gölge düşürmek için en kötü planlarından birini devreye sokar. Tüm bu engellere rağmen genç çift evlilik hayallerini gerçekleştirebilecek midir?

Çocuklar Duymasın 57. Bölümde, Sultan Hanım'ın kilo vermesi için ona destek olan Meltem, Gönül ve Tuna evde egzersiz yapmaya kalkınca olanlar oluyor! 

Çocuklar Duymasın 57. Bölümde ev almak için kredi çekmek isteyen Havuç, Arda'nın oyunuyla yine hüsrana uğruyor!

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI

KANAL D © 2024. Her Hakkı Saklıdır.