Çocuklar Duymasın 59. Bölüm - Meltem ve Sultan birbirine giriyor!

28.11.2018 Çarşamba 13:20 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 28 Kasım Çarşamba yayınlanan yeni bölümde dünürler arasındaki gerginlik kavgaya dönüşünce olanlar oluyor!

Çocuklar Duymasın yeni bölümde Meltem ve Sultan'ın kavgası herkesi çok tedirgin edecek! Peki iki dünürü karşı karşıya getiren bu kavganın sebebi ne?

Meltem ve Sultan’ın çok şiddetli bir şekilde kavga ettiğini gören Emine, telaşa kapılır ve hemen Haluk'u arar. Bu durumu öğrenen Haluk eve gider. Haluk ve Rıza, Meltem ve Sultan’ı kavga ederken görünce ne yapacaklarını şaşırırlar ve büyük bir telaşa kapılırlar. İki dünür arasındaki ipler kopmak üzeredir. Haluk ve Rıza bile, Meltem ve Sultan’ı ayıramaz. Peki sabrı ve hoş görüsüyle bilinen Meltem’i bile çileden çıkartan, Sultan’la kavga edecek boyuta getiren şey nedir? Bukavga nasıl son bulacaktır ve iki dünür arasında bundan sonra neler yaşanacak?



Öte yandan Taş Fırın Haluk, çok yakın bir arkadaşından bir hediye alır. Arkadaşı Haluk’a maket hediye etmiştir. Ancak sadece hediye etmekle kalmaz, ısrarla Haluk’un bu maketi yapmasını ister. Haluk, arkadaşını mutlu etmek adına maketi bitirdiğini söyler. Ancak arkadaşı maketi görmek isteyince ortalık karışır! Tuna, sosyal medyada adına sahte bir hesap açıldığını öğrenince küplere biner. Bu Tuna için büyük bir felakettir. Tuna’nın adına açılan sahte hesap, aynı Tuna gibi paylaşımlar yapmakta, Gönül’ün, Merve’nin fotoğraflarını paylaşmaktadır. Tuna, sahte hesabı kapattırmaya çalışırken başına daha büyük dertler açar.

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

 

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI

KANAL D © 2024. Her Hakkı Saklıdır.