Çocuklar Duymasın 61. Bölüm - Gelinlik Krizi!

12.12.2018 Çarşamba 14:45 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 12 Aralık Çarşamba yayınlanan bölümde Simay'ın gelinlik seçiminde beklenmedik bir kriz yaşıyor!

Çocuklar Duymasın yeni bölümde Havuç'la düğün tarihleri yaklaşan Simay, gelinlik için harekete geçmiştir. Gelinlik seçimi konusunda kafası karışık olan Simay, bu süreçte yanında sadece annesi ve Meltem'i görmek ister. Meltem, Simay'a elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır ancak Sultan Hanım'ın düşünceleri çok daha farklıdır.

Sultan, gelinlik provaları için tüm arkadaş ve akrabalarını evinde toplar. Bu manzara karşısında şaşkınlık yaşayan Simay ne yapacağını bilemez. Anne - kız arasında tartışma çıkmasını önlemek için ise Meltem, duruma müdahale etmek zorunda kalır. Günün sonunda öyle bir gelinlik provası olur ki başta Meltem ve Simay olmak üzere herkes büyük bir şok yaşar. Daha önce hiç kimse böyle bir gelinlik provası görmemiştir.

Öte yandan Taş Fırın Haluk ve Zero Tuna, Tuna’nın sahte hesabını açan kişiye tuzak kurar. Haluk ve Tuna, kafede sahte hesabı açan kişiyi beklerken, sürpriz bir karşılaşma yaşanır. Peki karşılarına çıkacak olan bu kişi kimdr? Bu karşılaşmadan sonra neler olacaktır?

Meltem ise çok önemli bir karar vermiştir. Ama sır gibi sakladığı bu kararını sadece Haluk’la paylaşır. Haluk'u da bu sırrı kimseye söylememesi konusunda sıkı sıkı tembihler. Meltem, zamanı gelince bu durumu kendi açıklamak ve sürpriz yapmak ister. Ancak beklenmedik bir şey olur ve Zero Tuna bunu öğrenir. Haluk, Tuna'nın bu durumu ağzından kaçırmaması için elinden geleni yapar. Fakat Tuna yine ortalığı karıştırmayı başarır!

 Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI

KANAL D © 2024. Her Hakkı Saklıdır.