Çocuklar Duymasın 68. Bölüm - Sevgililer Günü Telaşı!

13.02.2019 Çarşamba 13:36 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 13 Şubat Çarşamba yayınlanan yeni bölümde herkesi sevgililer günü telaşı sarmıştır ve bu durumdan en çok Haluk etkilenir!

Çocuklar Duymasın bu akşam yayınlanacak olan 68. Bölümde bir yandan sevgililer günü telaşı yaşanırken diğer yandan Gece'nin tehditleri korkutmaya devam eder.

Meltem ve Gönül, yaklaşan sevgililer günü için heyecanlanmaya başlamıştır. Bu konuda harekete geçen Tuna ise o gecey özel bir plan yapmıştır. Hep birlikte oturdukları sırada Tuna, sevgililer günü için düşündüğü planı açıklar ve onları çok güzel bir mekana götüreceğini söyler. Tuna'dan gelen bu hamle Haluk'u rahatlatır. Çünkü Haluk bu tarz organizasyonların adamı değildir ancak Meltem'i de kırmak istemez. O akşam herkes hazırlanır ve eğlence için yola çıkılır. Ancak onları beklenmedik bir durum karşılar. Tuna'nın götürdüğü yerde, anlattığı gibi bir mekan yoktur. Peki şimdi ne olacaktır?

Öte yandan Gece, Meltem'i rahatsız etmeye devam etmektedir. Her geçen gün daha da tehlikeli olacağını söyleyen Gece, artık dayanılamaz bir hal alır. Meltem, bu durumu Haluk'a açıklamak zorunda kalır. Çünkü, Gece'den gelen son mesajda yakınlarına zarar vereceğine dair ip uçları yer almaktadır ve bu olay üzerine Sultan Hanım bir anda ortadan kaybolur.

Hiç bir yerde bulunamayan Sultan Hanım'ın başına ne geldi? Yoksa bu işin altından da Gece mi çıkacaktır? Haluk, bu duruma nasıl bir tepki verdi?

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Çarşamba 19.45'te Kanal D'de!

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI

KANAL D © 2024. Her Hakkı Saklıdır.