Çocuklar Duymasın 72. Bölüm - Şok eden ayrılık kararı!

13.03.2019 Çarşamba 13:20 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 13 Mart Çarşamba yayınlanan 72. yeni bölümde Haluk ve Meltem'in boşanma kararı herkeste şok etkisi yaratıyor!

Çocuklar Duymasın yeni bölümde herkesi üzen bir gelişme yaşanıyor! Meltem, Haluk'tan boşanmaya karar veriyor!

Son bölümde çaresiz kalan ve Gece ile buluşmaya giden Meltem, hayatı boyunca unutamayacağı kötü bir olay yaşar. Bunun üzerine eve çok kötü bir durumda gelen Meltem, başta Haluk olmak üzere hayatındaki herkesle arasına mesafe koyar, hiç kimseyle konuşmaz. Meltem'in bu halleri kısa sürede herkesi tedirgin eder. Meltem ise kimseye bir şey anlatmaz. Gece ile konuştuktan sonra bu hale gelen Meltem'in onunla ne konuştuğu da büyük bir merak konusu haline gelir.

Meltem'in bu hallerinden şüphe eden Haluk devreye girer ve onunla konuşmaya çalışır ancak beklemediği bir durum yaşar. Meltem, bir anda Haluk'tan boşanmak istediğini söyler. Bu sözler karşısında hem şaşıran hem de yıkılan Haluk öylece kalır... Haluk evi terkeder...  Haluk ve Meltem, bu sefer dönülmez bir yola girmiştir. Haluk’a karşı aşkının bittiğini söyleyen Meltem gemileri yakmıştır artık geri adım atmaz. Taş Fırın Haluk da kendisini sevmeyen biriyle daha fazla evli kalmak istemediği için boşanma konusunda Meltem’le aynı fikirde olur.

Öte yandan Tuna ve Işıl yakınlaşması dikkat çeker. Gönül, Tuna ve Işıl'ı samimi bir halde görür ve adeta kıyameti koparır. 

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Çarşamba 19.45'te Kanal D'de!

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI

KANAL D © 2024. Her Hakkı Saklıdır.