Çocuklar Duymasın 73. Bölüm - Tutku geri dönüyor!

19.03.2019 Salı 13:49 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 20 Mart Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Haluk ve Meltem'in hayatını kabusa çeviren Tutku, yeniden ortaya çıkıyor!

Kanal D’nin, yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği, samimi ve eğlenceli diyalogları izleyiciyle buluşturan dizisi Çocuklar Duymasın’a Tutku karakterini canlandıran Gülin İyigün, geri dönüyor.

Haluk’a saplantılı bir şekilde aşık olan ve bir yıl önce Haluk (Tamer Karadağlı) ve Meltem’in (Pınar Altuğ) hayatından çıkan Tutku, hiç beklenmedik bir anda karşılarına çıkar. Zamanında derin bir aşkla Haluk’a bağlı olan Tutku’nun ne amaçla döndüğü merak konusudur.



Emin olunan tek bir şey vardır. Ne istese elde etmeyi başarmış bu kadın, artık daha güçlüdür. Ve yaşanan onca şeyden sonra döndüyse çok büyük bir nedeni vardır!

Öte yandan Meltem’in ani boşanma kararıyla alt üst olan Haluk, herkesi şaşırtacak bir hamle yapar. Herkes, Haluk ve Meltem’in barışacağını ve asla ayrılamayacağını düşünürken, Taş Fırın Haluk boşanma sürecinin hızlanması için elinden geleni ardına koymaz. Meltem, içi kan ağlayarak çok sevdiği kocasından ayrılırken, Haluk her şeyden habersiz bir şekilde bu evliliği sonlandıracaktır.

Çocuklar Duymasın yeni bölümleri ile her Çarşamba 19.45'te Kanal D’de.

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI

KANAL D © 2024. Her Hakkı Saklıdır.