Poyraz Karayel 16.Bölüm Yayında! Poyraz için intikam zamanı!

22.04.2015 Çarşamba 16:21 (Güncellendi: 29.08.2017 - 09:41)

Poyraz Karayel 16.Bölüm'de düğümlenen olaylar ardı ardına çözülüyor. Poyraz, Mümtaz ve Ünsal'ın oyununu ortaya çıkarıp, kozunu kullanmaya başlıyor ancak son anda Sinan'ın annesinin gelmesiyle işler bambaşka bir noktaya geliyor!

Zafer’e yapılan saldırıyı son anda önlemek isteyen Poyraz, istemediği halde Zülfikar'ı vurmak zorunda kalıyor. Böylece Zafer, son anda ölümden dönüyor. Ancak bu olaydan sonra şüphelen Zafer,  mekanındaki dinleme cihazını fark ederek, Bahri’yi başka bir tuzağa çekmenin yolunu buluyor. Bu tuzak Bahri'nin sonu mu olacak?.

Öte yandan Zülfikar ve Çiğdem ilişkisi bir çıkmaza doğru sürüklenirken, Zülfikar gerçeği Çiğdem’e açıklayamadan kötü bir sürprizle karşılaşıyor. Çiğdem herşeyi öğreniyor ve Zülfikar büyük bir yıkıma uğruyor. Sema ve Sefer cephesinde ise gergin bir savaş hakimdir. Sema, istediğini elde etmek için Sefer’e sıcak davranmaya başlar. Sefer'in telefonundan Erhan'ı bulur ve onun hiç beklemediği bir anda karşısına çıkar.

Ayşegül ve Poyraz ise istedikleri gibi Mümtaz ve Ünsal’ı köşeye sıkıştırmayı başarırlar. Ama beklenmedik bir sürpriz, bütün planlarını alt üst eder. Yurtdışından dönen Sinan'ın annesi, olayların akışını nasıl değiştirecek? Ayşegül bu duruma ne tepki verecek? Poyraz, nasıl bir yol izleyecek? Hepsi Poyraz Karayel yeni bölümde cevap bulacak....

POYRAZ KARAYEL VİDEOLARI

KANAL D © 2024. Her Hakkı Saklıdır.