Sadakatsiz 22. son bölüm finalinde Volkan, Derin'den boşanacağını söyledi. Derin ise planını devreye soktu!

18.03.2021 Perşembe 11:35 (Güncellendi: 18.03.2021 - 11:35)

Kanal D'nin başrollerini Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan) ve Melis Sezen(Derin)'in paylaştığı Sadakatsiz 22. son bölümde gerçekler Derin'in yüzüne bir bir vurmaya başladı! Volkan, Asya ile konuşurken Derin o itirafı duydu! Peki Derin ve Volkan boşanacak mı? Sadakatsiz 23. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sadakatsiz full bölüm yayında! Son bölümü şimdi izle!

Derin, ne planlıyor?
Sadakatsiz 17 Mart Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Volkan'la evliliğinde sürekli olarak sorun yaşamaya başlayan Derin, bir takım planlar yapıp uygulamaya başlıyor. Volkan'a hiç bir şey belli etmeden planına odaklanan Derin ise bu yolda gözünü karartıyor. Banyoda camı kıran Derin, kendini yaralıyor. Kanlı ellerini ise özellikle Volkan'ın üzerine sürüyor. Bu olayın hemen ardından ise Turgay'la konuşmaya gidiyor. Evliliğinde sorunlar yaşadığını ve ondan yardım almak istediğini ifade ediyor. Peki Derin'in bütün bunları yapmaktaki amacı ne?

Kayıp fotoğraf Derin'e geldi!
Asya'nın galeriden çalınan fotoğrafı Derin'in mağazasına gönderiliyor. Volkan tarafından bir sürpriz geldiğini tahmin eden Derin, paketi açınca şoke oluyor. Öfkeden deliye dönen Derin, soluğu Volkan'ın yanında alıyor. Volkan olanlar karşısında şaşkınlık içinde kalırken, Derin artık bardağı taşıran son damlanın da damladığını düşünüyor. İkili arasında ipler iyice geriliyor.

Volkan ve Asya eski günlerdeki gibi...
Asya'nın evine gelen Volkan, bir anda eski günlere gidiyor. Ali'nin çizim ödevi için gelen ancak Asya'dan gözünü alamayan Volkan, ona her baktığında onunla olan günlerine özlem duyuyor. Ali ise anne ve babasını yeniden bir arada görünce çok mutlu oluyor. Bu tablonun hiç bozulmamasını istiyor. İşte o akşam yaşananlar...

Derin'in yüzüne tokat gibi çarpan gerçekler!
Volkan'la arası epeyce gerilen Derin, beklenmedik gelişmelerle üst üste yüzleşmek zorunda kalıyor. Gönül'ün telefonunda Asya'nın gönderdiği videoyu gören Derin, yıkılıyor. Volkan'ın Asya'nın evinde olması ve onunla vakit geçirmesine dayanamayan Derin, bu videonun hesabını sormaya gidiyor. Ancak gider gitmez Volkan ve Asya arasındaki konuşmalara şahit oluyor. Volkan, Asya'ya Derin'den boşanacağını söyleyince ise olanlar oluyor...

Asya, Gönül'e kafa tutuyor!
Asya'nın elindeki kozdan sonra geri adım atmaya karar veren Gönül, onunla konuşmak istiyor. Asya'dan elindeki videoyu silmesini istiyor. Ancak artık daha güçlü olan Asya asla geri adım atmıyor. Asya'nın bu sağlam duruşu Gönül'ün tadını kaçırıyor!

Asya'nın fotoğrafını kim çaldı?
Sinan'ın yeni sergisinde yer alacak olan Asya'nın fotoğrafı çalınıyor. Bu durumu Volkan'ın yapmış olabileceğinden şüphelenen Sinan, Asya'yla konuşuyor. Volkan ise bu olayla bir ilgisi olmadığını söylese de Asya'yı ve Sinan'ı buna ikna edemiyor. Peki Volkan da çalmadıysa, galerideki Asya'nın resmini kim çaldı?

Sen benim annemi çaldın!
Gönül, Hicran'ın kaldığı yere giderek onun bu şehirden ayrılmasını ve bir daha dönmemesini istiyor. Gönül'ü Hicran'ın yanında gören Selçuk, duruma müdahil oluyor. Annesini artık onlardan birinin rahatsız etmemesi konusunda uyarıda bulunuyor. Bununla da yetinmeyen Selçuk, Haluk'un da yanına gidiyor. Şimdiye dek hem annesine hem de ona yaşattıklarının bedelini ödeteceğini ve ona babalık davası açacağını söylüyor.



Bahar ve Melih buluşmasına Gönül şoku!
Bahar ve Melih, okulda karşılaşıyor. Melih, Bahar'la kahve içmek için onu davet ediyor. Birlikte kahve içmeye giden ikili arasında sohbet ilerliyor. Tam da bu sırada onları gören Cavidan boş durmuyor ve hemen Gönül'ü arayarak, olanları anlatıyor. Bunu duyan Gönül bir hışımla evden çıkarak doğru onların yanına geliyor. Söylediği sözlerle Bahar'ı rencide eden Gönül, buluşmayı mahvediyor. Bu olaydan sonra ise Melih ve Bahar arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

Selçuk, babalık davası açıyor!
Selçuk, annesi ve kendisine yapılanlar karşısında daha fazla sessiz kalamıyor. Hakkını aramaya karar veren Selçuk, bu konuda Asya'dan yardım istiyor. Babalık davası açacağını ve nasıl bir yol izlemesi gerektiğini soruyor. Asya onu bir avukata yönlendiriyor ve kısa süre sonra haber Haluk'a gidiyor. Bu haber üzerine ise Haluk ve Gönül birbirine düşüyor.

Asya, Gönül'ün oyununu öğrendi!
Asya, kendisi hakkında çıkan asılsız haber hakkında harekete geçiyor. Bunu Gönül'ün yaptırdığını bilediği halde emin olmak isteyen Asya, gazeteye giderek Yelda ile konuşuyor. Yelda, haberin kaynağını söylemek istemiyor. Ancak Asya, hem kendi şahsının hem de hastanenin gazeteye açacağı tazminat davasını duyunca korkuyor ve her şeyi bir bir anlatmaya başlıyor. Asya, Gönül'ün oyununu öğreniyor.

Siz imkansızsınız! O defter kapandı!
Volkan, Asya'yla yeniden bir araya gelmek istediğini Bahar'a söylüyor. Aralarındaki tek engelin Derin olduğunu söyleyen Volkan, bu engel kalkarsa Asya'nın onu affedeceğini düşünüyor. Volkan'ın bu sözleri karşısında şaşkınlık yaşayan Bahar, yanıldığını ve artık onların birlikte olma ihtimallerinin olmadığını hatırlatıyor.

Volkan, Faruk bilmecesiyle karşı karşıya!
Faruk, Asya'nın etrafında dolanmaya devam ediyor. Günden güne artan ani ziyaretler Asya'yı iyice tedirgin ediyor. Bir akşam yine Asya'nın kapısındayken Volkan, Faruk'u görüyor. İkili arasında ilginç bir diyalog yaşanıyor. Volkan, Faruk'un sözlerini anlayamıyor. Peki Asya, bu beladan nasıl kurtulacak?

Selçuk, Nil'e sığınıyor!
Her şeyden çok yorulan Selçuk, Nil'in yanına sığınıyor. Onun sevgisine çok ihtiyacı olduğunu ve onu çok sevdiğini söylüyor. Nil'i bundan sonra üzmek istemediğini de dile getiren Selçuk, ondan şans istiyor.

Gönül'ün kabusu!
Asya'nın izlettiği videodan sonra uykuları kaçan Gönül, kabuslarla boğuşmaya başlıyor. Olanlardan çok etkilenen Gönül, gördüğü kabus sonrasında kan ter içinde uyanıyor.

SADAKATSİZ VİDEOLARI

KANAL D © 2024. Her Hakkı Saklıdır.